KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Ny stor kontrakt med Banedanmark vundet

I august vandt vi en stor kontrakt for Banedanmark om at vedligeholde fremføringsprofilen langs jernbanesporene i område Øst – Vi glæder os til at løfte opgaven og i særdeleshed til at få vores nye maskiner og grej på sporet!

I august vandt vi en stor kontrakt for Banedanmark om at vedligeholde fremføringsprofilen langs jernbanesporene i område Øst – det vil sige sporstrækningerne på Sjælland 🛤️

Et vedligeholdt fremføringsprofil langs jernbanen er med til at sikre signalsynlighed, togdriftens regularitet samt sikkerhed og tilgængelighed til infrastrukturen🚉

Helt konkret skal vi sørge for, at der er det fritrum omkring sporet, som er krævet for, at togene kan køre ugeneret. Det gør vi blandt andet ved at fjerne grene og træagtig opvækst. Arbejdet udføres måde maskinelt og ved knusning – men der er også behov for manuel opfølgning omkring tekniske installationer, master m.m. 👷

Til opgaven har vi investeret i nyt grej i form af knusere og save. Knuserne laves ved Cranab, Slagkraft i Sverige. For at få en større forståelse for, hvad knuserne kan, og hvordan de bliver produceret, har en gruppe af vores entrepriseledere og mekanikere været en tur i Sverige for at besøge producenten og leverandøren.

Udover at turen var lærerig, var det også en tur, hvor sammenholdet på tværs af Forstas’ afdelinger blev styrket. Både medarbejdere fra Aalborg, Århus, Fredericia og Greve var repræsenteret på turen 🙌

Vi glæder os til at løfte opgaven – og i særdeleshed til at få vores nye maskiner og grej på sporet! 🤩

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors