KONTAKT

Job og karriere

Vil du med på holdet?

Et stærkt sammenhold og et godt fællesskab

Forstas er en entreprenør- og anlægsgartnervirksomhed med faglig bredde og specialviden på området. Vi vil være den samarbejdspartner, som skaber størst værdi hos vores kunder – derfor passer vi godt på vores medarbejdere.

Som medarbejder vil du opleve en stor grad af frihed og medbestemmelse i hverdagen. Vores afdelinger har en flad struktur, hvor alle specialister har selvstændig beslutningskompetence. Den effektive struktur er en forudsætning for, at vi kan være handlekraftige og give både vores kunder og medarbejdere det, de forventer – og gerne mere til.

Vi har et stærkt sammenhold og et godt fællesskab på tværs af afdelinger. Vi fokuserer på, at det skal være sjovt at gå på arbejde og ikke mindst med mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt.

Afspil video
Afspil video
Uanset om du vil arbejde indenfor grøn drift, anlæg eller administration,
så har du mulighed for at gøre karriere i en ambitiøs landsdækkende organisation.

Hos Forstas kan du gøre karriere som: Entrepriseleder Maskinfører Mekaniker Controller Formand Afdelingsleder Brolægger Rørlægger Anlægsstruktør Græspilot Gartner Anlægsgartner Jernbanesikkerhedsansvarlig Servicemedarbejder

Vil du med på holdet?

Forstas ansætter medarbejdere med forskellige baggrunde og kompetencer for at sikre bred viden og erfaring i virksomheden.
Se ledige stillinger nedenfor.
© e-Recruitment by HR-ON

Start din karriere i en værdidrevet virksomhed

Uanset om du vil arbejde indenfor grøn drift, anlæg eller administration, så har du mulighed for at gøre karriere i en ambitiøs landsdækkende organisation.

Vi tilbyder både elev- og læreplads i forbindelse med din erhvervsuddannelse eller som praktikforløb på din videregående uddannelse.

Hos os får du et centralt indblik i de håndværksmæssige og ledelsesmæssige beslutninger, der træffes i en dynamisk virksomhed, og du får stor indflydelse på den daglige drift i samarbejde med dine erfarne kollegaer. Som elev er du tilknyttet en eller flere medarbejdere, og i samarbejde tilrettelægger vi dit forløb, så der bliver taget højde for dine faglige ønsker og kompetencer.

Vi giver dig den støtte og sparring, du har brug for undervejs, og for de rette talenter er der mulighed for at udvikle sig til ledere og specialister.

Niende klasse og hvad så?
Står du og skal træffe et stort valg omkring din fremtid, så tilbyder vi praktikforløb for folkeskoleelever, hvor du får et unikt indblik i entreprenørfaget.

Vi ved, at fremtidens medarbejdere er vigtige, og vores specialister brænder for at introducere elever i folkeskolens afgangsklasser for de mange muligheder, der findes indenfor vores branche.

Forstas A/S betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle
kvalificerede til at søge uanset køn, religion, funktionsnedsættelse m.v.

Forstas DNA

Vi er en seriøs samarbejdspartner, hvis formål er at skabe værdi, som er større end det, vi producerer.

Hos os kan du forvente ærlighed, ordentlighed og begejstring.

Med bevidst flad struktur og ansvar forankret i hele organisationen, kan Forstas handle agilt, når krav, behov og forventninger ændres.

Vi er nemlig løsningsorienterede og fleksible
– altid med fokus på optimering. 

Ærlighed

Vi omgås hinanden med åbenhed og anerkender vigtigheden af at behandle os selv og andre ordentligt. Vi er bevidste om, at vi alle er mennesker – og vi skal gøre os umage for at møde hinanden i øjenhøjde.

Det skaber et tillidsfuldt og troværdigt samarbejde i vores relationer.

Begejstring

Vi vælger bevidst at bringe glæde, engagement og taknemmelighed i spil i hverdagen.
Det betyder, at vi anerkender både egne og andres styrker samt vigtigheden i at fejre succeser – store som små. Vi ser muligheder frem for begrænsninger og tør gå nye veje.

Det skaber energi, arbejdsglæde og værdiskabende resultater.

Menneskelighed

Vi vægter menneskelighed højt. At udvise forståelse, respekt og venlighed er med til at skabe nære og tillidsfulde relationer. Vi støtter hinanden – og beder om hjælp, når der er behov for det.

Det danner grundlag for tryghed og stabilitet i hverdagen.

Tillid og frihed

Der er ingen tvivl om, at det er udfordrende at være ansat i Forstas.
Med store frihedsgrader følger også et stort ansvar. Men vi tror på, at det er det, der tiltrækker de absolut bedste medarbejdere.

Herved bliver vi bedre til det, som vi i forvejen er de bedste til.

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors