KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

En bred vifte

Forstas udfører alle former for anlægs- og entreprenørarbejde for kommuner, forsyningsselskaber, Vejdirektoratet , Banedanmark, Forsvaret og en lang række af øvrige tilfredse kunder. Kloak, dræning, afvanding, knusning og grøfteoprensning, afretning af grusveje, hydrologi og etablering af bygværker er blot nogle af de anlægs og renoverings opgaver vi løser daglig.

Vedligeholdelseskontrakter for bl.a. Vejdirektoratet, Banedanmark, Forsvaret, ARRIVA, kommuner/forsyningsselskaber, Energinet og DSB, som indeholder renhold, grøn drift og pleje, rabatter, vinterbekæmpelse, skiltning, beplantning og en masse andet, er også et område hvor Forstas er virkelig stærke.

Vi udfører også en bred vifte af naturplejeopgaver, herunder vedligehold og genopretning af regnvandsbassiner, vedligehold og restaurering af vandløb, grødeskæring manuelt og maskinelt, bekæmpelse af bjørneklo, plantning, beskæring og pleje af træer.

Nyhedsoversigt

I de næste fem uger kan du møde Forstas maskiner og mandskab på arbejde i byparkerne i Randers Kommune. Det er nemlig blevet tid til at beskære og fælde træer.
Vi er altid klar på at hjælpe vores kunder med opgaver udover det sædvanlige – i dette tilfælde etablering af et nyt projekt på Skive Kaserne
I august vandt vi en stor kontrakt for Banedanmark om at vedligeholde fremføringsprofilen langs jernbanesporene i område Øst – Vi glæder os til at løfte opgaven og i særdeleshed til at få vores nye maskiner og grej på sporet!
I efteråret 2021 var Forstas med på DR-optagelser til den kommende sæson af ’Giv os naturen tilbage’ med Frank Erichsen. Vi har ventet i spænding længe, og nu kan programmet endelig ses. Hold øje med vores medarbejderes indsats for at holde sikkerhedsniveauet i top
Vi har glæder os ekstremt meget til at opstarte pleje og vedligeholdelsen af Greve kommunes grønne og sorte arealer – som vi overtog pr. 1. juli 2023. Der er også plads til dig!
Foråret og starten af sommeren er fløjet afsted – som tiden jo gør i godt kollegaskab og med mange spændende opgaver i ordrebogen
Forstas handler hurtigt – også når det gælder om at redde liv. På en helt almindelig arbejdsdag, der startede som alle andre, havde medarbejderne på Holstebro Kaserne en oplevelse, der både var skelsættende og livsbekræftende
Forstas har vundet kontrakten om at vedligeholde Greve Kommunes veje, idrætsanlæg og grønne arealer både sommer og vinter. Med den indgåede aftale sikrer Greve kommunes sig en væsentlig nedbringelse af CO2 udledningen på driften kontinuerligt i den 5 årige kontraktperiode.

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors