KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

En bred vifte

Forstas udfører alle former for anlægs- og entreprenørarbejde for kommuner, forsyningsselskaber, Vejdirektoratet , Banedanmark, Forsvaret og en lang række af øvrige tilfredse kunder. Kloak, dræning, afvanding, knusning og grøfteoprensning, afretning af grusveje, hydrologi og etablering af bygværker er blot nogle af de anlægs og renoverings opgaver vi løser daglig.

Vedligeholdelseskontrakter for bl.a. Vejdirektoratet, Banedanmark, Forsvaret, ARRIVA, kommuner/forsyningsselskaber, Energinet og DSB, som indeholder renhold, grøn drift og pleje, rabatter, vinterbekæmpelse, skiltning, beplantning og en masse andet, er også et område hvor Forstas er virkelig stærke.

Vi udfører også en bred vifte af naturplejeopgaver, herunder vedligehold og genopretning af regnvandsbassiner, vedligehold og restaurering af vandløb, grødeskæring manuelt og maskinelt, bekæmpelse af bjørneklo, plantning, beskæring og pleje af træer.

Nyhedsoversigt

Forstas har vundet kontrakten om at vedligeholde Greve Kommunes veje, idrætsanlæg og grønne arealer både sommer og vinter. Med den indgåede aftale sikrer Greve kommunes sig en væsentlig nedbringelse af CO2 udledningen på driften kontinuerligt i den 5 årige kontraktperiode.
Forstas samler på både gode ledere, gode medarbejdere og gode elever. Men hvad kræver det både af virksomhed, leder og elev at skabe et fantastisk samarbejde? Det svarer en af vores entrepriseledere, Thomas Rodt, på.
Nye og spændende udfordringer venter, når vi til april overtager den grønne drift, service og vedligehold af offentlige arealer ved det Sydfynske øhav i Svendborg.
Henover sommeren har vores anlægsfolk etableret nyt trinbræt i den lille midtjyske landsby Sparkær. I søndags blev det nye stop officielt indviet, da Viborgs Borgmester Ulrik Wilbæk endelig klippede den røde snor. Fremadrettet stopper toget nu i Sparkær til glæde for byens beboere.
Hmm.. ved første øjekast kan beskæringsarbejdet ligne noget sjusk. Men faktisk er det helt med vilje, at arbejdet ser lidt amatøragtigt ud, når vi sammen med kunder, som fx Banedanmark udvælger hvilke træer langs jernbanen, der skal veteraniseres for at øge biodiversiteten
Forstas beskæftiger sig mest med offentlige- og erhvervskunder, men indimellem kommer vores medarbejdere også på specialopgaver for private.

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors