Nemt at være kunde

"Det skal være nemt at være kunde hos Forstas. Når du har kontaktet os, er det mit mål, at du sidder tilbage med en klar følelse af, at nu behøver du ikke tænke mere på det." -  Thomas Sørensen

Tillidsfulde relationer

Vi udviser forståelse, respekt og venlighed  - og skaber nære og tillidsfulde relationer, som danner grundlag for tryghed og stabilitet i hverdagen.
previous arrow
next arrow
Slider

Om Forstas

Det skal være nemt at være kunde hos Forstas. Når du har kontaktet os, er det mit mål, at du sidder tilbage med en klar følelse af, at nu behøver du ikke tænke mere på det. Forstas skal nok klare den derfra.

Forstas gør tingene på sin egen måde og formår derfor at differentiere sig fra de øvrige aktører i markedet. Der er fokus på, at vi hele tiden skal blive bedre til det, som vi i forvejen er de bedste til.

Jeg har helt klare idéer og visioner for, hvordan Forstas skal drives, så det er så nemt og trygt som muligt for dig at være kunde hos os. Derfor er det også vigtigt for mig, at Forstas er en ejerledet virksomhed. Vi skal ikke spørge om lov hos hverken bestyrelse eller kapitalfond. Vi kan agere selvstændigt og reagere lynhurtigt.

Det er også derfor, vores afdelinger har en flad organisation, hvor alle vores specialister har en stor grad af frihed og selvstændig beslutningskompetence. Den effektive struktur er ganske enkelt en forudsætning for, at vi kan være handlekraftige og give dig den service, du forventer – og helst hurtigere end du forventer.

Der er ingen tvivl om, at det er udfordrende at være ansat i Forstas. Med store frihedsgrader følger også et stort ansvar. Men jeg tror på, at det er det, der tiltrækker de absolut bedste medarbejdere.

Specialister, som har både kompetencerne og viljen til at give alt, hvad de har for Forstas og for at give dig som kunde en god og tryg oplevelse – hver gang. Derfor tøver jeg heller ikke med at kalde vores medarbejdere for specialister. For det er de på hvert deres felt.

Her på hjemmesiden kan du læse mere om, hvilke felter det er. Vi har valgt at inddele siden efter de tre hovedområder i vores forretning: Grønne områder, infrastruktur og forsyninger.

Vores samlede erfaring og ekspertise inden for alle tre områder, sammenholdt med vores generelt gode ry og rygte, er din ultimative garanti for, at du trygt kan overlade dine opgaver til os.

Tryghed handler også om nærhed. Selvom Forstas er en landsdækkende organisation, så løser vi opgaverne med en stor grad af lokalkendskab, fordi vi har et fintmasket net af både afdelinger, medarbejdere og samarbejdspartnere.

Trygheden og nærvær avler tillid, og den er afgørende for et godt forhold mellem Forstas som leverandør og dig som kunde. Jeg hylder det princip, at ledere skal have tid til at lede og til at være tæt på kunderne. Hvis en leder i vores organisation har for mange administrative opgaver, får vedkommende besked på at ansætte en controller. Sagt med andre ord: Vores ledere skal være der for kunderne i stedet for at gemme sig bag en skærm.

Hvis du har læst dette uden at kende Forstas i forvejen, håber jeg, du har fået et indtryk af, hvilken virksomhed vi er. Hvis du kender os i forvejen, håber jeg, du kan genkende os og dine oplevelser med os i beskrivelsen. Skulle det modsatte være tilfældet, vil jeg til enhver tid gerne høre fra dig.

Med venlig hilsen

Thomas Munch Sørensen
Ejer og adm. direktør

Afspil video