KONTAKT

Entreprenør

Vi anlægger nyt og renoverer det gamle

Din faste samarbejdspartner

– til store og små projekter 

Vores specialisters faglige stolthed og deres erfaring gør, at det vi anlægger er skabt til at holde.

Når jeres områder skal etableres eller renoveres, er det vigtigt, at du har en erfaren rådgiver og sparringspartner, der forstår at lytte og forstå jeres behov. Forstas har årtiers erfaring i både anlæg og renovering af arealer omkring bygninger, langs veje, ved jernbaner og forsyningsanlæg.

Når vi sender vores professionelle landmålere, kloakmestre, brolæggere og andre specialister ud på en opgave, sørger vi så vidt muligt for, at de er fuldt udrustede til også at håndtere de uforudsete opgaver, der måtte opstå undervejs. Vores landmålere sørger for, at det, vi anlægger, altid bliver afsat rigtigt, så du hele tiden har opdateret kortmateriale og retvisende mængdeangivelser for dine områder.

Afspil video
Afspil video

Løsningsorienterede og fleksible

Vores kompetencer spænder bredt inden for både planlægning, udførelse samt ved aflevering af en opgave. Vi er vant til at påtage os et stort ansvar, når det gælder sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø, og den ansvarsfølelse er dybt forankret i vores medarbejderes tilgang til enhver opgave. De er specialister på hvert deres område, men favner bredt og påtager sig ansvaret, hvor der er behov for det.

Vi er løsningsorienterede og fleksible
– altid med fokus på at skabe værdi.

Vores kompetencer

Vi tror på, at en entreprenør er til for at hjælpe sine kunder. Det er vores tilgang til alle de opgaver vi løser – det skal være sikkert, effektivt og pålideligt. Vi vil være den samarbejdspartner, som skaber størst værdi hos vores kunder. Vores specialister har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse såvel almindelige som specielle og pludseligt opståede opgaver.

Hos Forstas sætter vi en ære i at overholde tid, regler, forpligtelser og kontrakter, men vi gør mere end det. Vi rykker også hurtigt ud, når der opstår akutte behov – og vi kører ikke, før problemet er løst.

Jordarbejde

Forstas har stor erfaring med forskellige typer jordarbejde. Vores dygtige medarbejdere og moderne maskinpark løser opgaven forsigtigt og med hensyntagen til det område vi arbejder ved.

Lokal afledning af regnvand (LAR)

Klimaforandringerne medfører stadig hyppigere og kraftigere regnskyl, og betydningen af regnvandsbassiner til opsamlingen af vandmængderne stiger tilsvarende.

Belægningsopgaver

Vores specialister har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse såvel almindelige som specielle og pludseligt opståede opgaver.

Øvrige opgaver

Nogle siger man skal gøre det man er bedst til, derfor kan Forstas, med vores agile organisation, håndtere opgaverne effektivt og fleksibelt.

Vores certificeringer

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors