KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Etablering af Mindelunden

Vi er altid klar på at hjælpe vores kunder med opgaver udover det sædvanlige - i dette tilfælde etablering af et nyt projekt på Skive Kaserne

Forsvaret havde flere steder på Skive Kaserne med monumenter for faldne soldater og havde et ønske om at samle det hele på et mere åbent og besøgt sted.

Forstas fik meldingen om at påbegynde og tegne til opførelse af denne nye mindelund, som skulle etableres på en ellers tom græsplæne. Efter flere tegningsforsøg frem og tilbage blev der fundet en løsning, som både kunden og Forstas var tilfredse med.

Opgaven blev søsat og skulle stå færdig senest d. 26 august, da dette var dagen for åbent hus på Skive Kaserne.

Det var en spændende opgave, da et tæt samarbejde var nødvendigt for et godt resultat, som kunden ville blive tilfreds med.

Det må siges, at lykkedes, og alt var klart til åbent hus. Forstas lagde sig i selen og fik et flot resultat ud af den ellers tomme græsplæne.

Alt i alt i en fantastisk oplevelse omkring samarbejde med en større kunde, hvor alt går op i en højere enhed.

Mindelunden har flittigt været i brug siden. På åbent hus dagen var der ca. 3600 besøgende, og der var flotte kommentarer til arbejdet.

Den 5. september på selve flagdagen havde Forsvaret deres første arrangement (kransenedlæggelse for faldne, udsendte og hjemsendte soldater) i den nye mindelund.

Her deltog Skives borgmester, folketingsmedlem Inger Støjberg og veteraner til en gudstjeneste i det fri.

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors