KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Fra unik banenatur til baggårde på Vesterbro

I efteråret 2021 var Forstas med på DR-optagelser til den kommende sæson af ’Giv os naturen tilbage’ med Frank Erichsen. Vi har ventet i spænding længe, og nu kan programmet endelig ses. Hold øje med vores medarbejderes indsats for at holde sikkerhedsniveauet i top

I efteråret 2021 var Forstas med på DR-optagelser til den kommende sæson af ’Giv os naturen tilbage’ med Frank Erichsen.

Normalt er baneterrænet ikke tilgængeligt for offentligheden af hensyn til jernbanesikkerheden. Men en dag i september er der alligevel en flok lokale beboere fra Vesterbro, iklædt orange veste, der bevæger sig rundt ved banen. Det gør de for at samle frø fra jernbaneterrænets unikke natur, så de kan skabe små lommer af biodiversitet inde i baggårdene. På den måde hjælpes planterne til at sprede sig uden for deres egen rækkevidde 🌱🌼.

Forstas’ Jernbaneansvarlige, Jens Christian Thomsen, og syv andre medarbejdere fra Forstas sørgede for sikkerheden ved optagelserne. Forstas havde ansvaret for jernbanesikkerhedsplanen, og under optagelserne sikrede vores medarbejdere, at deltagerne befandt sig på de afgrænsede områder langs banen og med god afstand til aktive togspor 🛤️.

Vi har ventet i spænding længe, og nu kan programmet endelig ses. Hold øje med vores medarbejderes indsats for at holde sikkerhedsniveauet i top 👷

Link (18.43-21.40): Giv os naturen tilbage: Sæson 2 – Den vilde by | DRTV

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors