KONTAKT

Anlægsgartner

Vedligehold og pleje af grå og grønne arealer

Grønne og grå områder

Det skal være nemt at være kunde hos Forstas. Når du har kontaktet os, er det vores mål, at du sidder tilbage med en klar følelse af, at nu behøver du ikke tænke mere på det. Forstas skal nok klare den derfra.

Vores alsidige og professionelle anlægsgartnere, skov- og naturteknikere, green keepers, brolæggere og andre specialister har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse såvel almindelige som specielle og pludseligt opståede plejeopgaver.

Hos Forstas arbejder vi med en stor grad af frihed, og det kommer dig til gode. Ofte spotter vores medarbejdere uforudsete småopgaver som knækkede grene, løse fliser eller andet, når de alligevel er hos dig. Selvom deres opgave måske blot var at klippe hækken eller beskære buskene, så kører de ikke hjem, før helhedsindtrykket er i orden.

Afspil video
Afspil video

Klima og forsyninger

Klimaforandringerne medfører stadig hyppigere og kraftigere regnskyl, og betydningen af regnvandsbassiner til opsamlingen af vandmængderne stiger tilsvarende. Vi rykker hurtigt ud, når der opstår akutte behov. Forstas tager hensyn til de områder vi arbejder med. Vi håndterer opgaverne effektivt og fleksibelt.

Vand og spildevand

Forstas har stor erfaring med drift, pleje og vedligehold af både bassiner og de grønne områder omkring dem. Vi kan ligeledes hjælpe med tilstandsscreening af jeres bassiner med overflyvninger, opmåling og kortmateriale samt oprensning og etablering af bassiner.

Vi arbejder tæt sammen med forsyningsselskaber og kommuner i hele Danmark, og vi er en del af ENVI-drift. Det betyder, at vi har adgang til både oplysninger og dokumentation på anlæggene.

Elforsyning

Forstas er vant til at håndtere pleje- og vedligeholdelses opgaver, som fordeler sig på flere adresser i landet eller i et specifikt område. Det kan være omkring master, stationer og lign.

Nogle siger man skal gøre det man er bedst til, derfor kan Forstas, med vores agile organisation, håndtere opgaverne effektivt og fleksibelt, hvor I ikke skal brug ressourcer på at observere jeres leverandørs aktiviteter.

Varmeforsyning

Solcelleanlæg skyder frem flere steder. Ligeledes optimeres og udbygges eksisterende traditionelle anlæg i stor stil. Forstas er vant til at håndtere pleje- og vedligeholdelses opgaver som fordeler sig på flere adresser i landet eller i et specifikt områder.

Vores dygtige medarbejdere og moderne maskinpark løser opgaven forsigtigt og med hensyntagen til det område vi arbejder ved. Ligeledes kan vi hjælpe jer med jordarbejdet og øvrige specialopgaver.

Infrastruktur

Vi tror på, at en entreprenør er til for at hjælpe sine kunder. Det er vores tilgang til alle de opgaver, vi løser, og det gælder naturligvis også, når vi hjælper Banedanmark, Vejdirektoratet, havne og andre selskaber med at holde Danmarks infrastruktur i gang – sikkert, effektivt og pålideligt.

Hos Forstas sætter vi en ære i at overholde tid, regler, forpligtelser og kontrakter – men vi gør mere end det.

Veje

Velholdte veje, skilte og udenomsarealer er afgørende for at vi alle kan komme direkte, sikkert og behageligt rundt i vores skønne land.

Det er præcis, hvad Forstas’ specialister er dedikerede til at sørge for, når de blandt meget andet vedligeholder skilte, rabatter og belægninger, på og omkring de danske veje og rastepladser.

Jernbane

Vi tror på, at en entreprenør er til for at hjælpe sine kunder. Det er vores tilgang til alle de opgaver, vi løser, og det gælder naturligvis også, når vi hjælper Banedanmark og andre selskaber med at holde jernbanedriften i Danmark i gang. Sikkert, effektivt og pålideligt.

Hos Forstas sætter vi en ære i at overholde tid, regler, forpligtelser og kontrakter – også når det gælder egenkontrol. Og vi gør mere end det.

Havne

Havnens funktion og driftssikkerhed er vigtigt for det danske handelsmarked. Forstas holder nogle af Danmarks travleste havne flydende. Vi hjælper med enkeltstående specialopgaver og anlægsopgaver samt løbende drift og vedligeholdelses opgaver igennem sæsonen.

Nærværende ledelse og tæt dialog i aftale-perioden er afgørende for et godt resultat. Forstas går lagt for at dette lykkes. Men åbenhed og indsigt, finder vi sammen den løsning som passer til jeres behov.

Vores certificeringer

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors