KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Nyt stort samarbejde med Greve kommune

Forstas har vundet kontrakten om at vedligeholde Greve Kommunes veje, idrætsanlæg og grønne arealer både sommer og vinter. Med den indgåede aftale sikrer Greve kommunes sig en væsentlig nedbringelse af CO2 udledningen på driften kontinuerligt i den 5 årige kontraktperiode.

Godt for klimaet og for økonomien

”Vi har underskrevet en aftale, som både er god for klimaet og for økonomien, så nu glæder jeg mig til at se Forstas medarbejdere rundt omkring i kommunen”, siger borgmester Pernille Beckmann.

Glæden er gensidig, fortæller Forstas’ driftsdirektør Kim Nielsen:
”Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med Greve Kommune, og vi glæder os til at gribe opgaven an med vores faglige ekspertise indenfor drift af veje og grønne arealer og skabe den størst mulige værdi for Greve Kommune – både når det handler om klima, kvalitet og økonomi”

Forstas overtager driften 1. juli 2023.

Læs Greve Kommunes pressemeddelelse på: https://greve.dk/nyheder/2023/greve-kommune-sparer-co2-paa-udearealer

Mere grøn omstilling og flere elever

Det nye samarbejde medfører en omfattende investering i biler og maskinel, værktøj og arbejdsredskaber til glæde for vores medarbejdere. I forbindelse med overtagelse af driftsaktiviteterne tilbydes et passende antal af de nuværende driftsmedarbejdere fra kommunen job ved os, så arbejdskraften fortsat er lokalt forankret.

Ligeliges har vi som del af kontrakten forpligtet os til at skabe elev og lærlingepladser, så vi tager ansvar for at de unge også får den faglige erfaring med i deres uddannelsesforløb.

Forstas startede tilbage i 2010 sin første afdeling på Sjælland, og har siden 2018 haft fast adresse i Greve kommune. Det er derfor med stor glæde at vi nu også får et tættere samarbejde med drift af kommunens arealer.

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors