KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Forstas rykker til Svendborg

Nye og spændende udfordringer venter, når vi til april overtager den grønne drift, service og vedligehold af offentlige arealer ved det Sydfynske øhav i Svendborg.

Ikke nok med at vi har i forvejen har vundet i medarbejderlotteriet, så har vi også netop vundet udbuddet om Svendborg Kommune.

Fra den 16. april 2023 står vi for al grøn drift, service og vedligehold af offentlige arealer samt vintertjeneste (og meget mere) i den sydfynske perle. Her omfatter arbejdsbeskrivelsen blandt andet både pleje af søer, vandhuller og bassiner, vedligeholdelse af strande, renholdelse af både vej- og græsarealer samt generel pleje og plantninger af grønne områder. Alle arbejdsopgaver, hvor Forstas står rigtig stærkt og har de mest kompetente medarbejdere.

Vi er allerede startet på planlægning, organisering og ikke mindst at finde flere af de bedste medarbejdere til vores nye hold.  Kom og vær en del af en alsidig arbejdsplads med frihed under ansvar, højt til loftet og spandevis af gode kolleger.

Læs mere og søg her:

Job og karriere | Forstas

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors