KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Nu stopper toget i Sparkær

Henover sommeren har vores anlægsfolk etableret nyt trinbræt i den lille midtjyske landsby Sparkær. I søndags blev det nye stop officielt indviet, da Viborgs Borgmester Ulrik Wilbæk endelig klippede den røde snor. Fremadrettet stopper toget nu i Sparkær til glæde for byens beboere.

Vores formand, Henrik Heino Grubbe Andersen, der selv er fra Viborg-egnen, er stolt af projektet.

”Vi har haft et rigtig godt samarbejde med bygherre undervejs. Vi har blandt andet været udfordret på pladsen omkring nabohuset samt lidt af de tekniske løsninger, men det gode samarbejde har sikret, at vi er kommet godt i mål. – Det er altid dejligt at stå i spidsen for et fint projekt til gavn for byens og omegnens borgere,” fortæller han.

Forstas har etableret 90 meter nyt perronareal og tilhørende parkeringsarealer for biler og cykler. Perronfaciliteterne indeholder bl.a. venteskur, infotavler samt lys- og lydsystem. Foruden nyetablering af perronen har vi justeret sporet og tilpasset nærmeste overkørsel. Arbejdet er udført i samarbejde med Viborg Kommune og AFRY.

Se i øvrigt Tv-Midtvest’s indslag om betydningen for borgerne her:
Fest og lykkelige lokale: Nu stopper toget endelig i Sparkær | TV MIDTVEST

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors