KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Skarpe tilbud, stærkt samarbejde og fokus på bæredygtighed

Hver dag tikker der en dugfrisk udbudsovervågning ind til Jesper og Cecilie i tilbudsafdelingen. Men hvordan sikrer de, at driften har kapacitet til opgaverne? Og hvordan indtænker man bæredygtighed i tilbudsgivningen?

Jesper Bavngaard og Cecilie Piepgrass udgør i dag Forstas’ tilbudsafdeling. Det er deres ansvar at skabe overblik over kommende og relevante udbud for både entreprenør og anlægsprojekter – samt de længerevarende drifts- og service opgaver, som udgør størstedelen af Forstas’ forretning.

Der kommer udbudsmateriale hver eneste dag, og her har Jesper det store, forkromede overblik.

”Vi supplerer hinanden godt. Jesper har den årelange erfaring at trække på, og jeg kommer med en masse ny viden, som kan komme både os – og vores kolleger i Forstas – til gode.”, fortæller Cecilie Piepgrass.

Samarbejde på tværs af Forstas

Når Jesper og Cecilie tager hul på et nyt tilbud, er det vigtigt for dem at have den daglige drift med ombord. Det er nemlig kun gennem tæt samarbejde, de kan vurdere, om organisationen er ordentligt rustet til at løfte den nye opgave:

 ”Det er vigtigt, at vi hurtigt finder ud af, hvem der passer bedst på de forskellige opgaver. Derfor tager vi gerne fat i de forskellige entrepriseledere, sætter dem ind i udbuddet og hører dem, hvad de kan bidrage med. Sådan får vi det bedste udgangspunkt for et godt projekt!”, forklarer Cecilie.

Det er dog ikke kun den daglige drift, der bidrager til at sikre, at tilbuddene bliver givet korrekt og med de bedst mulige forudsætninger. Her er implementeringsansvarlig, Martin Knørr, også en central medspiller:

”Vi har et tæt samarbejde med Martin Knørr. Han er altid behjælpelig med at fortolke bestemmelser og betingelser, mens projektet forløber, så han bedst muligt assisterer entrepriselederen. Martin hjælper i høj grad også med tilbud, når de skal startes op. Der er virkelig tale om, at de mange ressourcer i Forstas hjælper til at aflevere et tilbud”, beskriver Jesper Bavngaard med rosende ord.

Bæredygtighed, biodiversitet og blændende trends

Selvom de mange udbud, som Forstas giver tilbud på, varierer i størrelse og type, er der ofte én ting, de har til fælles. Bæredygtighed:

”Efterspørgslen på bæredygtighed og biodiversitet er noget af det mest tydelige at mærke. Vi vedligeholder offentlige arealer, og her er det det helt store. Gennem de sidste år er det især gennemtrængende, at man fra det offentlige ønsker stort fokus på bæredygtighed, miljø og biodiversitet. Særlig reducering af CO2-udslippet prioriteres, så her skal vi følge med – og det gør vi!”, fortæller Jesper.

Også her trækker vi på den store viden og ekspertise, som medarbejderne i Forstas besidder. For når kunderne efterspørger data på bæredygtige projekter, kan Cecilie og Jesper berette, at deres kolleger i drift anvender den nyeste teknologi:

”I forbindelse med bæredygtighed har vi netop udført et projekt med censorbaseret teknologi. Her kunne vi gennem insektaktivitet måle på, om biodiversiteten steg. Det er helt nyt, at vi kan udbyde det. Og derfor fokuserer vi i høj grad på det, der er målbart, i vores tilbud. Sådan skriver vi de skarpeste tilbud – og italesætter Forstas’ kvaliteter på bedste vis”, afslutter Cecilie.

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors