KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Nyt haveanlæg til villaejer

Forstas beskæftiger sig mest med offentlige- og erhvervskunder, men indimellem kommer vores medarbejdere også på specialopgaver for private.

Forstas beskæftiger sig mest med offentlige- og erhvervskunder, men indimellem kommer vores medarbejdere også på specialopgaver for private. Søren Eskelund lovede i forsommeren at hjælpe en villaejer med nyt haveanlæg i Aarhus området.

Henover sommeren 2022 ryddede Andreas Husum og Mads Bardino haven, etablerede nedsænket trampolin og regulerede terrænet. Derefter tog de hul på arbejdet med blandt andet opsætning af chaussestens belægning, sætning af brostenskanter og etablering af højbede.

I haven er der plantet træer, færdighæk, buske, græsser og bunddække med brug af kunstvanding, da de er plantet uden for sæsonen.

Efter finplanering stod den på udlægning af rullegræs, opsætning af robotplæneklipper og efterfugning af den eksisterende belægning.

Der installeredes ligeledes elkabler i jorden, så de smukke formklippede træer kan stråle i de mørkere timer samt vandpost i bedene, så haven nemt kan passes og plejes fremadrettet. I alt tog arbejdet cirka 3 uger, og det må siges, at drengene har gjort et godt stykke arbejde, som både de og haveejeren kan være stolte af.

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors