KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Udvikling og involvering på jernbanen

Hvordan etablerer man bedst 24 km fiber-infrastruktur langs jernbanen?

Hvordan etablerer man bedst 24 km fiber-infrastruktur langs jernbanen?

Brian Bay fra anlægsafdelingen har inddraget kolleger bredt i organisationen til flere planlægnings- og udviklingsmøder før opstart. Stefan og Mark fra Maskin- og værkstedsafdelingen har bla. udviklet og produceret specialdesignet-maskinel til montage af kabelbakker og føringsveje langs sporet. Det er sket på baggrund af praktiske ideer fra vores udførende medarbejdere og formænd, og med en fornuftig tilgang til entreprenørarbejdet.

Med involvering af både jernbanesikkerhedsansvarlige og arbejdsmiljøafdelingen er holdet nået hele vejen rundt, så vi får udviklet de bedste løsninger for medarbejderne og effektiviteten og dermed i sidste ende kunden. I dette tilfælde Banedanmark, som vi samarbejder med om etablering af de fremtidige føringsveje langs den 24 km lange strækning fra Vejle til Fredericia.

Og svaret på spørgsmålet er da samarbejde – Vi stræber efter at gøre det lidt smartere end de andre entreprenører, ved involvering og udvikling, af både grej og mennesker.

I øvrigt søger vi i anlæg flere kolleger der formår at have samme nytænkende tilgang og generelt er gode mennesker.

Se mere lige her: https://lnkd.in/dKwsb-VK

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors