KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

ISO45001 certificeret i arbejdsmiljø

Forstas har fokus på arbejdsmiljø med et certificeret ledelsessystem. Arbejdsmiljø er højt prioriteret hos Forstas, og vi blev arbejdsmiljøcertificeret første gang i 2016. Med et certificeret arbejdsmiljøledelsessystem sætter vi ekstra fokus på et sundt arbejdsmiljø og høj sikkerhed.

Forstas har fokus på arbejdsmiljø med et certificeret ledelsessystem.
Arbejdsmiljø er højt prioriteret hos Forstas, og vi blev arbejdsmiljøcertificeret første gang i 2016. Med et certificeret arbejdsmiljøledelsessystem sætter vi ekstra fokus på et sundt arbejdsmiljø og høj sikkerhed.

I 2020 gik Forstas i gang med at konvertere arbejdsmiljøledelsessystemet fra OHSAS 18001 til den nye ISO 45001 standard. Processen er nu færdig, og den 12/1-2021 modtog Forstas sit ISO 45001 certifikat.

I juni 2022 fik vi fornyet vores certifikat – efter vellykket audit i uge 17 😊

Ledelsessystemet danner grundlag for vedvarende forbedring og udvikling – gennem ejerskab, lederskab, engagement og inddragelse.

ISO 45001 certifikatet kan downloades her.

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors