KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Kære kollegaer

Tiden er moden til at skrive et nyt kapitel i historien om Forstas A/S.

Årsagen er, at jeg fremadrettet ønsker at have en fri rolle til at udforske nye, langsigtede udviklingsområder, der giver mening og har værdi for os. Dét ønske, suppleret med Forstas A/S’ fortsatte udvikling, gør, at jeg har vurderet, at vi nu har et behov for en fuldtidsleder i spidsen, som udelukkende har sit fokus på at gøre os til en endnu mere eftertragtet virksomhed at være en del af, for både medarbejdere og kunder.

Derfor har vi over længere tid og med stor omhu arbejdet på, at min fremtidige rolle vil være som ejer af virksomheden med en professionel bestyrelse, hvor vi sammen vil sikre, at vi forbliver den organisation jeg er så stolt af, at vi gennem efterhånden mange år har fået skabt. Et enormt stærkt fundament er blevet grundlagt, og jeg ser frem til at bygge videre på det sammen med jer og en kommende administrerende direktør.

Sammen vil vi lykkes – lykkes med at skrive de næste kapitler i fortællingen om Forstas A/S.

Med venlig hilsen
Thomas Munch Sørensen
Ejer

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors