KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Er du glad og tilfreds?

Vores medarbejdere er vores absolut største aktiv. Selvom vi har en veludbygget maskinpark med de nyeste teknologier, er det vores medarbejdere, der holder hjulene kørende. Det er dem, som sikrer den høje effektivitet og ikke mindst den lovede kvalitet.

Vi vil være en attraktiv arbejdsplads

Hos os er alle medarbejdere værdifulde – og vi arbejder hele tiden med at danne rammerne for en god og sund arbejdsplads.

Hvert år tager vi temperaturen på vores medarbejderes trivsel.
I år var der 76 % af Forstas medarbejdere som gav deres bidrag til spørgeundersøgelsen og resultatet taler for sig selv. Medarbejderne gav Forstas 4,26 point ud af 5 mulige.

Forstas scorer højt i trivsel og tilfredshed
– for 5. år i træk

Stærkt sammenhold og et godt fællesskab

Ånden i virksomheden er vigtig for os.   Vi har et stærkt sammenhold og et godt fællesskab på tværs af afdelinger – det skal være sjovt at gå på arbejde og med mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt.

Forstas er glade for hver og en af vores medarbejdere.  Denne værdsættelse kommer til udtryk i hverdagen samt gennem arrangementer, som bliver holdt rund om i landets afdelinger. Sådanne arrangementer skaber et godt sammenhold samt viden om, at alle er en del af noget større.

Hos os er alle medarbejdere værdifulde
– og det må gerne være sjovt at gå på arbejde

Frihed og ansvar i balance

Som medarbejder vil du opleve en høj grad af frihed og medbestemmelse i hverdagen. Vores afdelinger har en flad struktur, hvor alle specialister har selvstændig beslutningskompetence.

Med store frihedsgrader følger også et stort ansvar; og vi tror på, at det er det, der tiltrækker de absolut bedste medarbejdere.

Vi samler på gode kollegaer – vil du være en del af holdet? Vi ansætter medarbejdere med forskellige baggrunde og kompetencer for at sikre bred viden og erfaring. Se ledige stillinger her: Job og karriere | Forstas

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors