KONTAKT

Nyheder

Følg med i vores spændende hverdag

Ny spændende opgave med COOR

Forstas og COOR skal samarbejde om spændende opgaver på Politiets og Kriminalforsorgens adresser i Danmark.

Forstas og COOR skal samarbejde om spændende opgaver på Politiets og Kriminalforsorgens adresser i Danmark.

Forstas har indgået et samarbejde med COOR SERVICE MANAGEMENT A/S omkring arealpleje og vintertjeneste, på Politiets og Kriminalforsorgens 97 adresser i Danmark.

På denne opgave er Forstas underleverandør til COOR, som har vundet det samlede serviceudbud med Politiet i 2019 – en opgave der indeholder alt fra rengøring, kantinedrift, post, hittegods m.v. til udvendigt og indvendigt bygningsvedligehold samt arealpleje.

Udbuds-, tilbuds- og aftaleprocessen har varet i næsten et år, og er løst i tæt samarbejde med COOR. Processen har været præget af god dialog, forståelse og sparring parterne imellem.

Det er en spændende opgave for Forstas, som stiller store krav til administration, medarbejdere og ledere. Forstas har stærke kompetencer og mange års erfaring i at løse lignende opgaver – og forberedelserne er allerede i fuld gang.

Vi glæder os til opstart den 01.09.2019 – og til samarbejdet med COOR, som foreløbig løber til 01.09.2025.

Læs mere om den største aftale, som er indgået inden for outsourcing af serviceydelser i Danmark på: https://www.coor.dk/presserum/nyhedsbrevet-nova/2012/nova-no.-2/coor-og-politiet-har-indgaet-danmarks-storste-fm-samarbejde/

Søg her

mere...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors