Menneskelighed
Vi vægter menneskelighed højt. Vi udviser forståelse, respekt og venlighed og skaber nære og tillidsfulde relationer, som danner grundlag for tryghed og stabilitet i hverdagen.
Begejstring
Vi vælger bevidst at bringe glæde, engagement og taknemmelighed i spil i hverdagen. Vi anerkender vores egne, og andres, styrker og vigtigheden i at fejre succeser. Store som små. Vi ser på muligheder frem for begrænsninger og tør gå nye veje, fordi vi støtter hinanden og beder om hjælp, når der er behov for det.
Ærlighed
Vi omgås hinanden med åbenhed og ærlighed, og anerkender vigtigheden af at behandle os selv og andre ordentligt. Vi er bevidste om, at vi alle er mennesker, og vi skal gøre os umage for at møde hinanden i øjenhøjde.
Det skaber tillid, tryghed, og troværdighed.
previous arrow
next arrow
Slider

Forstas – en seriøs samarbejdspartner

Vi gør tingene på vores egen måde inden for drift, vedligehold, anlæg, bane, spildevand og regnvand. Derfor formår vi at differentiere os fra de øvrige aktører i markedet. Fokus er hele tiden at optimere via innovation, viden og kundeindsigt, så du som kunde får den bedste oplevelse med et samarbejde med os – det skal være nemt at være kunde ved Forstas.

Grønne områder

Med Forstas som grøn partner har du en plan! En plejeplan, som vores specialister lægger sammen med dig for at sikre, at dine grønne arealer altid fremstår pæne og præsentable.

Vi rådgiver om og plejer både græs, hæk, pur, buske, træer, skov og befæstede arealer.

Vores alsidige og professionelle anlægsgartnere, skov- og naturteknikere, green keepers, brolæggere og andre specialister har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse såvel almindelige som specielle og pludseligt opståede plejeopgaver.

Læs mere

Infrastruktur

Vi tror på, at en entreprenør er til for at hjælpe sine kunder. Det er vores tilgang til alle de opgaver vi løser – det skal være sikkert, effektivt og pålideligt.

Det gælder  også, når vi hjælper Banedanmark  og andre med at holde jernbanedriften i Danmark i gang samt når vi hjælper Vejdirektoratet med holde vejnettet i gang.

Hos Forstas sætter vi en ære i at overholde tid, regler, forpligtelser og kontrakter. Udover tilsyn, løbende vedligehold og arbejde på både veje, spor og perroner i hele Danmark, rykker vi også hurtigt ud, når der opstår akutte behov for reparationer og andet, eksempelvis ved dæmningsskred. 

Læs mere

Forsyninger

Klimaforandringerne medfører stadigt hyppigere og kraftigere regnskyl, og betydningen af regnvandsbassiner til opsamlingen af vandmængderne stiger tilsvarende.

Forstas har stor erfaring med drift, pleje og vedligehold af både bassiner og de grønne områder omkring dem.

Vi hjælper også med screening af bassiner, overflyvninger, opmåling og kortmateriale samt oprensning og etablering af bassiner. Vi arbejder tæt sammen med forsyningsselskaber og kommuner i hele Danmark, og vi er en del af ENVI-drift. Det betyder, at vi har adgang til både oplysninger og dokumentation på anlæggene.

Læs mere

Afspil video
Video: Forsyninger
Afspil video
Video: Grønne områder
Afspil video
Video: Infrastruktur

Dygtige og motiverede medarbejdere


Det seneste år har budt på spændende opgaver og udfordringer i hele landet. Opgaver som stiller store krav til dygtige og motiverede medarbejdere.

Vi gør hvad vi kan for at bidrage til denne motivation og sikre en høj tilfredshed blandt vores medarbejdere.

I filmen kan du se hvad nogle af vores medarbejdere siger til det at arbejde hos Forstas, samt hører mere om hvad der gør netop deres hverdag god og motiverende.

Kunne du tænke dig at være med på holdet?


Ledige stillinger

Afspil video

Hvem er Forstas?


Hos Forstas løser vi mange forskellige opgaver og vi er ikke bange for at kaste os ud i nye spændende projekter.

I vores profilvideo kan du få et kendskab til vores kompetencer og arbejdsområde. Du kan få et kig ind i vores spændende verden, hvor du også lære mere om Forstas og vores værdier.

Læs meget mere om Forstas  værdier og karrieremuligheder.

Karriere og udvikling

Afspil video