Frihed og ansvar

"Der er ingen tvivl om, at det er udfordrende at være ansat i Forstas. Med store frihedsgrader følger også et stort ansvar. Men jeg tror på, at det er det der tiltrækker de absolut bedste medarbejdere." -  Thomas Sørensen

Glæde

Vi vælger bevidst at bringe glæde, engagement og taknemmelighed i spil i hverdagen, og anerkender vigtigheden i at fejre succeser - store som små.

Vi passer på hinanden

Et godt arbejdsmiljø er et fælles ansvar  –  det sikrer sikkerhed, sundhed og god trivsel for alle. Det øger også effektiviteten, fastholder medarbejdere og sikrer glade kunder.

Værdifulde medarbejdere

Alle medarbejdere er værdifulde. De bidrager nemlig til vores formål, om at skabe værdi  -  for Forstas, kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.

Vi ser muligheder

Vi ser på muligheder frem for begrænsninger og tør gå nye veje  -  fordi vi støtter hinanden og beder om hjælp, når der er behov for det.

Tillidsfulde relationer

Vi udviser forståelse, respekt og venlighed  - og skaber nære og tillidsfulde relationer, som danner grundlag for tryghed og stabilitet i hverdagen.

Åbenhed og ærlighed

Vi omgås hinanden med åbenhed og ærlighed, og anerkender vigtigheden af at behandle os selv og andre ordentligt.

Mødes i øjenhøjde

Vi gør os umage for at møde hinanden i øjenhøjde. Det skaber tillid, tryghed, og troværdighed.
previous arrow
next arrow
Slider

Karriere og udvikling

Lidt om os

Forstas er en entreprenør- og anlægsgartnervirksomhed – med faglig bredde og specialviden på området. Vi vil være den samarbejdspartner, som skaber størst værdi hos vores kunder – derfor passer vi godt på vores medarbejdere.

Som medarbejder vil du opleve en stor grad af frihed og medbestemmelse i hverdagen. Vores afdelinger har en flad struktur, hvor alle specialister har selvstændig beslutningskompetence. Den effektive struktur er en forudsætning for, at vi kan være handlekraftige og give både vores kunder og medarbejdere det, de forventer – og gerne mere til.

Frihed, faglighed og fællesskab

Hos Forstas får du et job hvor frihed, faglighed og fællesskab er i højsædet – og vi løser både spændende og krævende opgaver. 

Du er værdifuld

Som medarbejder i Forstas er du værdifuld. For os, dine kolleger, for vores kunder og samarbejdspartnere. Du bidrager nemlig til vores formål om at skabe værdi, som er større end det, vi producerer.

Vores organisation og samarbejde bygger på 3 kerneværdier:

Ærlighed

Vi omgås hinanden med åbenhed og anerkender vigtigheden af at behandle os selv og andre ordentligt. Vi er bevidste om, at vi alle er mennesker – og vi skal gøre os umage for at møde hinanden i øjenhøjde.

Det skaber et tillidsfuldt og troværdigt samarbejde i vores relationer.

Begejstring

Vi vælger bevidst at bringe glæde, engagement og taknemmelighed i spil i hverdagen. Det betyder, at vi anerkender både egne og andres styrker samt vigtigheden i at fejre succeser – store som små. Vi ser muligheder frem for begrænsninger – og tør gå nye veje.

Det skaber energi, arbejdsglæde og værdiskabende resultater.

Menneskelighed

Vi vægter menneskelighed højt. At udvise forståelse, respekt og venlighed er med til at skabe nære og tillidsfulde relationer. Vi støtter hinanden – og beder om hjælp, når der er behov for det.

Det danner grundlag for tryghed og stabilitet i hverdagen.

Vi passer på hinanden

Et godt arbejdsmiljø er et fælles ansvar  –  det sikrer sikkerhed, sundhed og god trivsel for alle. Det øger også effektiviteten, fastholder medarbejdere og sikrer glade kunder.

Arbejdsmiljø

Forstas er arbejdsmiljøcertificeret  – et bevis på at vi tager arbejdsmiljøet seriøst samt at det er sat i system.

Læs mere

 

Talentpuljen

Finder du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer? 
Så bliv en del af vores talentpulje ved at skrive dig op her.