Glæde
Vi vælger bevidst at bringe glæde, engagement og taknemmelighed i spil i hverdagen, og anerkender vigtigheden i at fejre succeser - store som små.
Tør gå nye veje
Vi ser på muligheder frem for begrænsninger og tør gå nye veje, fordi vi støtter hinanden og beder om hjælp, når der er behov for det.
Tillidsfulde relationer
Vi udviser forståelse, respekt og venlighed  - og skaber nære og tillidsfulde relationer, som danner grundlag for tryghed og stabilitet i hverdagen.
Åbenhed og ærlighed
Vi omgås hinanden med åbenhed og ærlighed, og anerkender vigtigheden af at behandle os selv og andre ordentligt.
Glæde
Vi vælger bevidst at bringe glæde, engagement og taknemmelighed i spil i hverdagen, og anerkender vigtigheden i at fejre succeser - store som små.
previous arrow
next arrow
Slider

Karriere og udvikling

Lidt om os

Vi er specialister indenfor grønne områder, forsyning og infrastruktur, og vi vil være den leverandør, som skaber størst værdi hos vores kunder. Derfor passer vi godt på vores medarbejdere.

Som medarbejder vil du opleve en stor grad af frihed og medbestemmelse i hverdagen. Vores afdelinger har en flad struktur, hvor alle specialister har selvstændig beslutningskompetence. Den effektive struktur er en forudsætning for, at vi kan være handlekraftige og give både vores kunder og medarbejdere det, de forventer – og gerne mere til.

Du er værdifuld

Som medarbejder i Forstas er du værdifuld. For os, dine kolleger, for vores kunder og samarbejdspartnere. Du bidrager nemlig til vores formål om at skabe værdi, som er større end det, vi producerer.

Vores organisation og samarbejde bygger på 3 kerneværdier:

Ærlighed

Vi omgås hinanden med åbenhed og ærlighed, og anerkender vigtigheden af at behandle os selv og andre ordentligt. Vi er bevidste om, at vi alle er mennesker, og vi skal gøre os umage for at møde hinanden i øjenhøjde. Det skaber tillid, tryghed, og troværdighed.

Begejstring

Vi vælger bevidst at bringe glæde, engagement og taknemmelighed i spil i hverdagen. Vi anerkender vores egne, og andres, styrker og vigtigheden i at fejre succeser. Store som små.

Vi ser på muligheder frem for begrænsninger og tør gå nye veje, fordi vi støtter hinanden og beder om hjælp, når der er behov for det.

Menneskelighed 

Vi vægter menneskelighed højt. Vi udviser forståelse, respekt og venlighed og skaber nære og tillidsfulde relationer, som danner grundlag for tryghed og stabilitet i hverdagen.   

Frihed, faglighed og fællesskab

Hos Forstas får du et job hvor frihed, faglighed og fællesskab er i højsædet – og vi løser både spændende og krævende opgaver. 

Se filmen

Sikkerhed, sundhed og trivsel

Forstas er arbejdsmiljøcertificeret  – et bevis på at vi tager arbejdsmiljøet seriøst samt at det er sat i system.

Læs mere

 

Vil du arbejde sammen med os?

Se ledige stillinger her.

 

Talentpuljen

Fandt du ikke en stilling, der matcher dine ønsker og kompetencer? Så kan du blive en del af vores talentpulje ved at skrive dig op lige her.