DEN, DER GÅR
I DE ANDRES
FODSPOR, KOMMER
ALDRIG FORAN
FORSTAS LØSER LANDSDÆKKENDE OPGAVER MED ET LOKALT KENDSKAB
FORSTAS
HJÆLPER MED AT
HOLDE DANMARK
PÅ SPORET
VI ANLÆGGER
OG PLEJER GRÅ
OG GRØNNE
AREALER LOKALT
OG NATIONALT
Slider

Havne

Når du skal anlægge nye arealer, både grå og grønne, er det vigtigt, at du har en erfaren rådgiver og sparringspartner, der forstår at lytte. Forstas har årtiers erfaring i både anlæg og pleje af arealer omkring både bygninger, veje, jernbaner og forsyningsanlæg. Du har som regel en idé om, hvordan du gerne vil have dine arealer til at fremstå. Vi har overblik over helheden og øje for detaljen, og vi forstår at lytte til dine ønsker.

Havnens funktion og driftssikkerhed er vigtigt for det danske handelsmarked. Forstas holder nogle af Danmarks travleste havne flydende. Vi hjælper med enkeltstående specialopgaver og anlægsopgaver samt løbende drift og vedligeholdelses opgaver igennem sæsonen. 

Nærværende ledelse og tæt dialog i aftaleperioden er afgørende for et godt resultat. Forstas går langt for at dette lykkes. Men åbenhed og indsigt, finder vi sammen den løsning som passer til jeres behov.

Forstas vil være bedre til det vi allerede er de bedste til. Derfor er arbejdet ved og omkring havne i fokus. Vi vil være med til at udvikle og styrke driftssikkerheden. Har du ansvaret for drift og vedligehold ved en havneområde så kontakt os for yderligere information.

Til højre kan du se flere af vores referencer.

Referencer

KLIK OG LÆS MERE HERUNDER