Infrastruktur

Forstas hjælper med at holde Danmark på vejen og sporet - vi kører ikke, før trafikken kører igen.
Vores viden og kompetencer altid er opdateret.
Vi rykker hurtigt ud, når der opstår akutte behov.
Slider

Infrastruktur

Vi tror på, at en entreprenør er til for at hjælpe sine kunder. Det er vores tilgang til alle de opgaver, vi løser, og det gælder naturligvis også, når vi hjælper Banedanmark, Vejdirektoratet, havne og andre selskaber med at holde Danmarks infrastruktur i gang – Sikkert, effektivt og pålideligt. Hos Forstas sætter vi en ære i at overholde tid, regler, forpligtelser og kontrakter – også når det gælder egenkontrol. Men vi gør mere end det.

Løbende vedligehold og hurtig udrykning

Udover tilsyn, løbende vedligehold og arbejde på både veje, spor og perroner i hele Danmark rykker vi også hurtigt ud, når der opstår akutte behov for reparationer og andet, eksempelvis ved dæmningsskred, og vi kører ikke, før trafikken kører igen.

Opdatering af viden og kompetencer

I alle de opgaver, vi løser, har vi fuld fokus på KMA (Kvalitet ,Miljø og Arbejdsmiljø). Forstas’ specialister inden for sporbygning og andre specialopgaver er alle uddannede, og vi deltager løbende i dialogmøder og workshops inden for de forskellige fag og stabsfunktioner for at sikre, at vores viden og kompetencer altid er opdaterede.

Veje

Velholdte veje, skilte og udenomsarealer er afgørende for at vi alle kan komme direkte, sikkert og behageligt rundt i vores skønne land.

Det er præcis, hvad Forstas’ specialister er dedikerede til at sørge for, når de blandt meget andet vedligeholder skilte, rabatter og belægninger, på og omkring de danske veje og rastepladser.

Jernbaner

Vi tror på, at en entreprenør er til for at hjælpe sine kunder. Det er vores tilgang til alle de opgaver, vi løser, og det gælder naturligvis også, når vi hjælper Banedanmark og andre selskaber med at holde jernbanedriften i Danmark i gang. Sikkert, effektivt og pålideligt.

Hos Forstas sætter vi en ære i at overholde tid, regler, forpligtelser og kontrakter – også når det gælder egenkontrol. Og vi gør mere end det.

Havne

Havnens funktion og driftssikkerhed er vigtigt for det danske handelsmarked. Forstas holder nogle af Danmarks travleste havne flydende. Vi hjælper med enkeltstående specialopgaver og anlægsopgaver samt løbende drift og vedligeholdelses opgaver igennem sæsonen.

Nærværende ledelse og tæt dialog i aftale perioden er afgørende for et godt resultat. Forstas går lagt for at dette lykkes. Men åbenhed og indsigt, finder vi sammen den løsning som passer til jeres behov.

Afspil video
Afspil video