DEN, DER GÅR
I DE ANDRES
FODSPOR, KOMMER
ALDRIG FORAN
FORSTAS LØSER LANDSDÆKKENDE OPGAVER MED ET LOKALT KENDSKAB
FORSTAS
HJÆLPER MED AT
HOLDE DANMARK
PÅ SPORET
VI ANLÆGGER
OG PLEJER GRÅ
OG GRØNNE
AREALER LOKALT
OG NATIONALT
Slider

Veje

Velholdte veje, skilte og udenomsarealer er afgørende for at vi alle kan komme direkte, sikkert og behageligt rundt i vores skønne land. Det er præcis, hvad Forstas’ specialister er dedikerede til at sørge for, når de blandt meget andet vedligeholder skilte, rabatter og belægninger på og omkring de danske veje, rastepladser, stier og byrum.

Vi sørger for at slå rabatterne, så græsset ikke generer udsynet og ødelægger asfalten. Vi udskifter og reparerer påkørte trafikskilte og sørger for at fjerne påkørte dyr og tabt gods fra vejbanerne. Vi sikrer, at grøfter, brønde og regnvandsbassiner er rene og funktionsdygtige, så vandet kan komme væk fra vejene og meget, meget mere.

Vores specialister både veluddannede og udstyret med de nyeste og bedste redskaber til at klare enhver opgave inden for vejdrift, hvad enten det gælder nyanlæg, vedligehold eller reparationer. De ved, at den bedste måde at undgå problemer er at sørge for, de aldrig opstår. Deres faglighed og engagement sikrer, at de så vidt muligt spotter potentielle problemer og udbedrer dem, så tidligt som muligt.

Forstas er vant til at påtage sig et stort ansvar, når det gælder sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø, og den ansvarsfølelse er dybt forankret i medarbejdernes tilgang til enhver opgave. De er specialister på hvert deres område, men favner bredt og påtager sig ansvaret, hvor der er behov for det. Det er blot én af de forcer, som vi naturligvis kalder Forstas-forcer. Til højre kan du se flere af vores referencer.

Referencer

KLIK OG LÆS MERE HERUNDER