DEN, DER GÅR
I DE ANDRES
FODSPOR, KOMMER
ALDRIG FORAN
FORSTAS LØSER LANDSDÆKKENDE OPGAVER MED ET LOKALT KENDSKAB
FORSTAS
HJÆLPER MED AT
HOLDE DANMARK
PÅ SPORET
VI ANLÆGGER
OG PLEJER GRÅ
OG GRØNNE
AREALER LOKALT
OG NATIONALT
Slider

Offentlige institutioner

Du har som regel en idé om, hvordan du gerne vil have dine arealer til at fremstå. Vi har overblik over helheden og øje for detaljen, og vi forstår at lytte til dine ønsker og omsætte dem i praksis. Vores fokus ligger i af levere det aftalte eller det som er nedskrevet i en kontrakt. Dette sker i tæt dialog med den kontraktansvarlige som bestiller.

Vi forsøger at være nærværende og fleksible i udførslen. Vi forsøger at gøre en forskel i kontraktperioden, så du har tilfredse brugere af arealerne. Sammen finder vi frem til de rigtige løsninger. Vi har i mange år arbejdet med området og vi sætter en ære i fagligt godt udført arbejde. Der begås fejl og der sker misforståelser men når disse opstår, løser vi dem professionelt med med hurtig respons og god dialog.

Et areal kan indeholde flere typer af opgaver. Lige fra græsklipning, vedligeholdelse af bede, buske og beplantninger til fejning af belægninger eller opsamling af affald. Omfanget er underordnet – intet er for stort og intet er for småt. Til højre kan du se flere af vores referencer.

Referencer

KLIK OG LÆS MERE HERUNDER