DEN, DER GÅR
I DE ANDRES
FODSPOR, KOMMER
ALDRIG FORAN
FORSTAS LØSER LANDSDÆKKENDE OPGAVER MED ET LOKALT KENDSKAB
FORSTAS
HJÆLPER MED AT
HOLDE DANMARK
PÅ SPORET
VI ANLÆGGER
OG PLEJER GRÅ
OG GRØNNE
AREALER LOKALT
OG NATIONALT
Slider

Offentlige arealer

Når jeres områder skal plejes eller etableres, både grå og grønne, er det vigtigt, at du har en erfaren rådgiver og sparringspartner, der forstår at lytte og forstå jeres behov. Forstas har årtiers erfaring i både anlæg og pleje af arealer omkring bygninger, langs veje, ved jernbaner og forsyningsanlæg. Du har som regel en idé om, hvordan du gerne vil have dine arealer til at fremstå. Vi har overblik over helheden og øje for detaljen, og vi forstår at lytte til dine ønsker. Sammen finder vi en langsigtet løsning.

Forstas dækker som nævnt hele landet, og derfor er vi også stærke på logistik. Når vi sender vores professionelle landmålere, anlægsgartnere, skov- og naturteknikere, kloakmestre, brolæggere og andre specialister ud på en opgave, sørger vi så vidt muligt for, at de er fuldt udrustede til også at håndtere de uforudsete opgaver, der måtte opstå undervejs. Vores landmålere sørger for, at det, vi anlægger, altid bliver afsat rigtigt, så du hele tiden har opdateret kortmateriale og retvisende mængdeangivelser for dine områder.

Vi er også stærke på intern kommunikation, og det kommer dig til gode som kunde. Vores specialister og afdelinger er gode til at rådgive og hjælpe hinanden for at sikre dig de optimale løsninger. Det gælder både før, under og til afslutning på en projekt eller en opgave.

Vores specialisters faglige stolthed og deres erfaring gør, at det, vi anlægger, er skabt til at holde. Det gælder også, når vi rådgiver dig omkring valg af materialer, beplantning osv. Ofte er det os og vores kolleger i Forstas, der også står for den efterfølgende pleje og vedligeholdelse af anlæggene, og det giver dig en ekstra tryghed for, at både anlæg og arbejde er i orden.

Vi ønsker at være anderledes og gøre tingene på vores måde. Men vigtigt, på den smarteste måde. KIS ”Keep It Simple” er gennemgående ord i vores forretning. Det skal nemlig være nemt at være kunde i Forstas. Til højre kan du se flere af vores referencer.

Referencer

KLIK OG LÆS MERE HERUNDER