DEN, DER GÅR
I DE ANDRES
FODSPOR, KOMMER
ALDRIG FORAN
FORSTAS LØSER LANDSDÆKKENDE OPGAVER MED ET LOKALT KENDSKAB
FORSTAS
HJÆLPER MED AT
HOLDE DANMARK
PÅ SPORET
VI ANLÆGGER
OG PLEJER GRÅ
OG GRØNNE
AREALER LOKALT
OG NATIONALT
Slider

Erhverv

Forstas arbejder bl.a. for boligforeninger og virksomheder. Vi er   landsdækkende og er derfor en ideel partner for kunder med mange lokationer og som ser en fordel i at minimere antallet af leverandører.

Vi sammensætter en servicekontrakt til jer, som er tilpasset jeres ønsker og behov. Aftalen indeholder tydelige beskrivelser af de opgaver som skal løses på jeres adresser, til en samlet pris pr. år. Ligeledes kan der indgås en aftale omkring vintertjeneste, så jeres arealer er farbare i vinterhalvåret. Med andre ord, ved Forstas får du en samlet pakke for jeres udearealer.

Når vi passer grønne områder, er det vigtigt at vi er stærke på den intern kommunikation, da opgaven kan berøre flere personer internt. Det kommer dig til gode som kunde, da vi hele tiden forsøger at udføres opgaverne smartest. Dertil er vores specialister og afdelinger gode til at rådgive og hjælpe hinanden for at sikre dig de optimale løsninger og sikre at arbejdet udføres i den mest hensigtsmæssige struktur. Det er naturligvis også en mærkesag at være proaktive ved observationer på adressen som har betydning for jer.  

Vores specialisters har faglig stolthed og erfaring, som gør at det vi anlægger eller plejer, efterlever de standarder vi har sammensat. Det gælder også, når vi rådgiver dig omkring valg af materialer, beplantning eller nye løsningsmodeller.

Til højre kan du se flere af vores referencer.

Referencer

KLIK OG LÆS MERE HERUNDER