DEN, DER GÅR
I DE ANDRES
FODSPOR, KOMMER
ALDRIG FORAN
FORSTAS LØSER LANDSDÆKKENDE OPGAVER MED ET LOKALT KENDSKAB
FORSTAS
HJÆLPER MED AT
HOLDE DANMARK
PÅ SPORET
VI ANLÆGGER
OG PLEJER GRÅ
OG GRØNNE
AREALER LOKALT
OG NATIONALT
Slider

Varmeforsyninger

Når du skal anlægge nye arealer, både grå og grønne, er det vigtigt, at du har en erfaren rådgiver og sparringspartner, der forstår at lytte. Forstas har årtiers erfaring i både anlæg og pleje af arealer omkring både bygninger, veje, jernbaner og forsyningsanlæg. Du har som regel en idé om, hvordan du gerne vil have dine arealer til at fremstå. Vi har overblik over helheden og øje for detaljen, og vi forstår at lytte til dine ønsker.

Forstas er vandt til at håndtere pleje og vedligeholdelses opgaver som fordeler sig på flere adresser i hele landet eller i et specifikt område. Vi gør det ved at være landsdækkende, men fortsat have et lokalt kendskab. Fra vores afdelinger rundt i landet håndteres vi jeres opgave – derfor er Forstas også altid tæt på jer. Plejen kan være omkring master, stationer eller lign. – alt efter jeres behov.

Nogle siger man skal gøre det man er bedst til, derfor kan Forstas med vores agile organisation, håndtere opgaverne effektivt og fleksibelt hvor I ikke skal brug ressourcer på at observere jeres leverandørs aktiviteter. Forstas råder over en bred maskinpark, som kan løse selv de mest kompliceret opgaver, uanset hvor i landet opgaven udføres. Til højre kan du se flere af vores referencer.

Referencer

KLIK OG LÆS MERE HERUNDER