Drift, vedligehold
og anlæg

Med Forstas som grøn partner har du en plan! En plejeplan, som vores specialister lægger sammen med dig for at sikre, at dine grønne arealer altid fremstår præcis, som du ønsker! Vi rådgiver om og plejer både græs, hæk, pur, buske, træer, skov og befæstede arealer.

Alsidige og professionelle

Vores alsidige og professionelle anlægsgartnere, skov- og naturteknikere, green keepers, brolæggere og andre specialister har både erfaringen, kompetencerne og udstyret til at løse såvel almindelige som specielle og pludseligt opståede plejeopgaver.

Frihed avler ansvar

De arbejder med en stor grad af frihed, og det kommer dig til gode. For frihed avler ansvar. Ofte spotter de uforudsete småopgaver som knækkede grene, løse fliser eller andet, når de alligevel er hos dig. Og selvom deres opgave måske blot var at klippe hækken eller beskære buskene, så kører de ikke hjem, før helhedsindtrykket er i orden.

 • Ejendomsservice

Vores kompetente og erfarne viceværter passer, plejer, vedligeholder og beskytter dine bygninger og udenomsarealer. Se mere her >>

 • Grøn drift

Vores plejeplan sikrer, at dine grønne arealer inkl. græs, hæk, pur, buske, træer, skov altid fremstår, som du ønsker.

 • Vejdrift

Vi vedligeholder skilte, rabatter og belægninger på og omkring de danske veje, rastepladser, stier og byrum.

 • Anlæg

Vi rådgiver dig og anlægger både grå og grønne arealer, der er til at pleje, omkring ejendomme, veje, jernbaner og forsyningsanlæg.

 • Vintertjeneste

Forstas’ vintervagttjeneste holder dine arealer sikre og farbare. Vi holder veje, stier, p-pladser og andre arealer fri for is og sne.

Skal vores specialister kontakte dig?

 • Thomas Balling
  Afdelingschef, Drift, Øst
  tb@forstas.dk
  +45 4177 8873
  Indtast dit telefonnummer eller mail og jeg kontakter dig
 • Martin Bertelsen
  Afdelingschef, Drift, Vest
  mb@forstas.dk
  +45 9153 2248
  Indtast dit telefonnummer eller mail og jeg kontakter dig